Kan fx lægges sammen med råcreme og jordbær eller Dr. Oetkers kagecreme, der ikke indeholder laktose og gluten.
2 nøddebunde:
3 æg
150 g sukker
100 g nødder
1 spsk. kartoffelmel
1½ tsk. bagepulver
Pisk æg og sukker til det bliver hvidt og luftigt.
Blend nødderne til mel og bland det med karfoffelmel og bagepulver.
Melblandingen vendes i æggesnapsen.
Fordeles i to lagkageforme og bages i 12-15 minutter ved 200 grader.
5 kommentarer
Kan man fryse mormors lagkagebunde og nøddebundene?
Jeg gad godt at forberede bunde til en lagkage til næste lørdag men har kun tid disse dage.
Jeg har ikke selv prøvet, men det tror jeg sagtens du kan.
Pingback: Hjemmelavet kagecreme, mælkefri, laktosefri og glutenfriFriMad.dk – glutenfri & laktosefri opskrifter
Pingback: Frimad » Glutenfri og laktosefri fødselsdag
Pingback: Frimad » Dr. Oetkers Kagecreme med vanillesmag