Mandel-lagkage med hindbær

6

Har endnu ikke prøvet denne her endnu, men tror bestemt den er god!

Mandelbunde (2 stk.):
200 g mandler
4 æggehvider (man kan sikkert også bare bruge 2 æg)
200 g sukker

Mandlernes skoldes og smuttes. Males derefter til mel i en blender.
Pisk æg og sukker sammen.
Mandelmelet vendes i.
Bag de to bunde en af gangen eller i hver deres springform ved 175 grader i 20 minutter. Man kan også evt. tegne 2 cirkler på ca. 22 cm i diameter på bagepapir og fordele dejen derpå.

Forslag til fyld:
1) ½ kg hindbær let mosede og blandet med sukker
2) Evt. ½ liter soja/rismælk blandet med Dr. Oetkers Kagecreme med vanillesmag (indeholder hverken gluten eller laktose)

Evt. pynt: sojaflødeskum på spray og friske bær.

Del.

6 kommentarer

  1. Jeg tænkte at man sagtens kunne bage det hele på en gang, men det kan man altså IKKE – den smulrede fuldstændig da jeg ville skære 2 lag. Så bag altid en bund ad gangen 😀
    Og så gav jeg altså mine mindst 5 min mere, ellers er de lidt underbagte vil jeg mene 😉

  2. Pingback: Hjemmelavet kagecreme, mælkefri, laktosefri og glutenfriFriMad.dk – glutenfri & laktosefri opskrifter

  3. hej, man kan af og til købe soya piskefløde i en “ready to spray dåse” . i Fakta, Super Best, og i hvert fald i sverige i dagligvarebutikker…. de har sååååå mange gluten og laktosefrie produkter.

    Der er en kæmpe Super Best på Frederiksberg – Borups Alle – de har en del ting til allergikere…

  4. Pingback: Frimad » Glutenfri og laktosefri fødselsdag

  5. Pingback: Frimad » Dr. Oetkers Kagecreme med vanillesmag

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.